Gratis levering
vanaf €120

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van onze activiteiten, nieuwe producten en promotiesSchrijf je in

over Kindex

Het verhaal van KINDEX begint ruim 25 jaar geleden, toen Mevr. Martine De Cat in DIEST een eerste groothandel in PEDICURE MATERIAAL oprichtte.

Enkele jaren later in 1993 richtten Alain De Ridder samen met Leen Hautekiet een gelijkaardige groothandel op te OOSTENDE. Laatsgenoemde runde op dit moment ook een drukbezette PEDICUREPRAKTIJK en gaf daarnaast nog PEDICUREOPLEIDING in avondschool.
Deze groothandel werd bvba A DRIE gedoopt.
 
In 1996 zijn wij naar ons eigen splinternieuw winkelpand verhuisd onder de naam A-DRIE (wat de West-Vlamingen onder jullie nog heel goed herinneren).
Samen met mijn echtgenoot werd het gamma serieus uitgebreid, en al vlug kregen we te kampen met plaatstekort.
5 jaar later leerden we onze collega Dhr. Jim Van De Laer kennen( die ondertussen bvba Kindex over had genomen), en al vlug vertelde hij over zijn levensdroom om naar Amerika te vertrekken.
Reeds het jaar daarop namen wij zijn zaak over, en vertrok hij naar warmere oorden.
 
Nu hadden we dezelfde groothandels, maar met verschillende namen, heel verwarrend dus…
Daar hebben we dan ook een mouw aan gepast, en al vlug, werd N.V. KINDEX geboren.
Het pand in Rillaar( naast de oude Viertap) werd te klein en we verhuisden naar : “The middle of nowhere” te Tielt-Winge.
 
Onze collega’s uit Limburg GESO PODO stopten met hun groothandel te Velm, zodat wij steeds meer klanten over de vloer kregen uit het Limburgse.
Er werd ons bijna gesmeekt om in Limburg een filiaal te openen, en dat hebben we dan ook gedaan. Dankzij een stevige portie ondernemingsgeest en wilskracht, werd een bijkomende winkel geoopend (na ettelijke afkeuringen van onze bouwplannen te Zonhoven), op het Industrieterrein te HOUTHALEN.
Deze hebben we  in 2008 met enthousiasme geopend.
We beschikken er over een stockruimte, onze colliedienst wordt er verzorgd, er is een opleidingscenter en een showroom met toonbankverkoop.
 
De showroom te Tielt-Winge werd ook al gauw te klein en 2011 zijn we dan ook verhuisd naar Aarschot rechtover de Unikamp.
Zoals U begrijpt werd het voor ons beiden allemaal een beetje veel, en is er door de jaren personeel bijgekomen. Al onze medewerkers hebben zelf jaren in het vak gestaan of hebben een opleiding podologie/nailstyling gelopen.
Onze Free-Lance medewerkers hebben zelf al een jarenlange praktijk.
Kortom, bij ons kan je terecht met al uw vragen, en dit mogen we wel met trots onze grootste TROEF noemen.
 
 
Zoals U merkt hebben wij de laatste jaren niet stil gezeten, en gaan wij ook in de toekomst ons verder blijven inzetten om jullie met raad en daad bij staan.

 

 UW AANKOOP
IS GEWAARBORGD

Consumenten en gegevensbescherming
Retourrecht van 14 dagen
Veilige betaling met SSL verbinding