Gratis levering
vanaf €195

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van onze activiteiten, nieuwe producten en promotiesSchrijf je in

Nieuws

Opgelet beste klanten,

Op Zaterdag voormiddag sluiten we voortaan om 12 u i.p.v. 13u.
Gelieve hier rekening mee te houden.

Beste dank,
Het Kindex team.
... See moreSee less

Lees meer

Beste klanten, al een geruime tijd kunnen jullie je auto parkeren net voor de ingang van onze winkel op ons nieuw parkeerterrein, wat een hele verbetering is quasi tijdwinst en vooral veiligheid.
Gelieve daarom ook langzaam binnen te rijden langs de oude oprit aan huisnummer 22 en het terrein te verlaten via de nieuwe uitrit aan huisnummer 24.
Dit om ongelukken te voorkomen, want sommige klanten komen ook per fiets of te voet!
Dank voor het begrip!
Hartelijke groeten,
Het KINDEX- team.
... See moreSee less

Lees meer

Kindex added 5 new photos.

Footlogix pedicure tips in de lente:

- De lente is de ideale moment om pedicure-promoties aan te bieden zodat mensen hun regelmatige pedicureafspraken terug opnemen.

- Na maandenlang opgesloten te zitten in winterschoenen, drogen onze voeten uit bij het dragen van sandalen en open schoenen. Deze hebben dus meer dan ooit hydratatie nodig en dit is dan ook de gelegenheid bij uitstek om de Footlogix ‘dag & nachtproducten’ aan te bieden.

- Droge huid en het dragen van nieuwe schoenen veroorzaken eeltvorming: een Footlogix pedicure met de Callus Softener en Roestvrij stalen vijl biedt hiervoor de ideale oplossing.

- In de lente moeten alle winterschoenen en laarzen plaats maken: het is aangeraden om deze goed te verluchten en te behandelen met de Footlogix Shoe Fresh Deodorant vooraleer deze maandenlang op te bergen.

- Blaren en likdoorns zijn vaak het gevolg van andere drukpunten bij het dragen van nieuwe of andere schoenen. Regelmatig de Footlogix DD Mousse aanbrengen helpt dit te voorkomen.

- Op warme dagen transpireren en zweten onze voeten, maar dankzij de Footlogix Sweaty Feet Formula hoeft dit geen ongemak meer te zijn.

- Na maanden onze bleke benen en voeten te verstoppen, zijn zelfbruiners vaak onze redding wanneer het opnieuw tijd is voor rokjes en jurkjes. Om een mooi egaal resultaat te bekomen, is het aangeraden om de benen en voeten te scrubben met de Footlogix Exfoliating Seaweed Scrub vooraleer een self tanning spray of lotion aan te brengen.

Laat het mooie weer nu maar komen!
... See moreSee less

Lees meer

Kindex added 4 new photos.

De nieuwste collectie van CND™SHELLAC™heet Chic Shock en is geïnspireerd op de Zuid Koreaanse cultuur. De vier nieuwe pastel kleuren zijn net snoepjes, zo zoet zijn ze! Het zijn vier mooie voorjaarskleuren waar je klanten vast heel vrolijk van worden.

Nu verkrijgbaar in de winkel of op www.kindex.be
... See moreSee less

Lees meer
Lees meer


UW AANKOOP
IS GEWAARBORGD

Consumenten en gegevensbescherming
Retourrecht van 14 dagen
Veilige betaling met SSL verbinding

Kindex NV
BE 0431.496.778
Diestsesteenweg 22
3200 Aarschot
016/50 32 17
aarschot@kindex.be
openingsuren