online colors shop

so amaryllis #240 - 5ml 178736
so amaryllis #240 - 5ml 178736

so amaryllis #240 - 5ml 178736

ref. 2147484180
registreer of log in voor prijzen en bestelmogelijkheid

Email
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Productinformatie
Utopian Gelpolish: Prachtige dekking in 1-2 lagen dankzij hoogwaardige pigmentatie. Topkwaliteit gelpolish die een volledig dekkende kleur geeft. inwerktijd 10-12 minuten. Kan gebruikt worden op de natuurlijke nagel of over acryl, gel en EPIC Fusion gel blijft zitten waar je het aanbrengt: je hoeft niet vinger voor vinger te werken. Krimpt niet, zeer geschikt voor Nail Art.
 
Gebruiksaanwijzing - op de natuurlijke nagel: prep de nagel, u kunt kiezen om een breeze bond aan te brengen. Kies voor base, base+ of breng een Rubber base aan in een dunne laag van 2min UV en 1min LED/dual wave, verwijder de lijm niet. Breng de eerste laag Utopian gelpolish dun aan en hard uit, breng de tweede dunne laag aan en hard uit. Werk af met een toplaag naar keuze. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor glans, glitter of mat effect.
 
Gebruiksaanwijzing - op gel, acryl of EPIC Fusion gel: Plaats je gel, acryl of EPIC Fusion gel zoals je gewend bent. Vervolgens in vorm vijlen.
 
TIP voor acryl kunt u ervoor kiezen om een heel dun laagje rubberbasis aan te brengen voor de kleur en om uit te harden. Breng een dunne eerste laag Utopian gelpolish aan en hard uit. Breng de 2e dunne laag aan en hard uit. Werk af met een toplaag naar keuze. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een glanzend, glitter of mat effect.
 
 

Andere producten uit de colors




UW AANKOOP
IS GEWAARBORGD

Consumenten en gegevensbescherming
Retourrecht van 14 dagen
Veilige betaling met SSL verbinding